طبیعی است که کودکان در مراحل اولیه رشد زبان دچار ناروانی یا مشکل در تکلم می شوند. اما، اگر کودک شما بعد از یک سن خاص باز هم به لکنت ادامه می دهد، ممکن است نشان دهنده مشکل جدی تری باشد. در این مقاله، تفاوت لکنت و ناروانی طبیعی را مورد بحث قرار خواهیم داد.در این مطلب می خوانید که:
علم پزشکی لکنت زبان کودکان را به عنوان یک اختلال گفتاری تعریف میکند که در آن فرد برخی از کلمات یا هجاها را تکرار میکند، صداها را به آرامی تلفظ میکند یا قادر به تلفظ کامل صداها یا هجاها نیست. بسیاری از پزشکان و متخصصان این اختلال گفتاری را به عنوان “لوگونوروزیس” یا “لوگوفوبیا” تعریفدر این مطلب می خوانید که:
لکنت زبان یک اختلال کلامی است که با عدم توانایی صحبت کردن شناخته میشود؛ مثلا تکرار صداها و کلمات یا تاخیر در برآوردن کلمات از نشانههای لکنت زبان است که باعث ایجاد مشکلاتی میشود. تقریبا 1 درصد از افراد جهان لکنت زبان دائمی دارند. علت لکنت زبان در کودکان تقریبا ناشناخته است، اما به نظردر این مطلب می خوانید که:
لکنت یک اختلال زبانی است که میتواند باعث تکرار، منقطع شدن یا طولانی شدن صداها، واژها و واژها در حین صحبت کردن میشود. امروزه میلیونها کودک و بزرگسال با اختلال لکنت زبان مواجه هستند؛ در این مورد باید گفت که کنترل لکنت زبان ممکن است! اگر شما لکنت دارید ممکن است بدانید چه چیزی رادر این مطلب می خوانید که: