تفاوت بین اوتیسم و بیش فعالی بسیار زیاد است، اما یک فرد میتواند هر دو شرایط را با هم داشته باشد. بیش فعالی و اوتیسم اختلالات عصبی، رشدی جداگانهای هستند که میتوانند علائم مشترکی داشته باشند. در این مقاله به بررسی تفاوتهای اوتیسم و بیش فعالی در کودکان میپردازیم. همچنین بررسی میکنیم که آیا بیندر این مطلب می خوانید که:
بیش فعالی چیست؟ بیش فعالی یا همان اختلال کمتوجهی-بیشفعالی (ADHD) یکی از شایعترین اختلالات عصبی-رشدی است. این اختلال معمولاً در دوران کودکی تشخیص داده میشود، اما در برخی موارد تا بزرگسالی نیز ادامه پیدا میکند. افراد مبتلا به بیش فعالی معمولاً با مشکلاتی همچون ناتوانی در توجه طولانیمدت، رفتارهای تکانشی، بیقراری و دشواری در سازماندهیدر این مطلب می خوانید که:
تعریف : توجه اشتراکی توانایی برقراری ارتباط اجتماعی در نوزادی است که در طی روند رشد کودک بالغ میشود. توجه اشتراکی به کودک اجازه میدهد تا نگاه خود را بین شی یا اتقاقی که یک فرد دیگر نشان میدهد هماهنگ کند. برای مثال کودکA دنبال یک سگ است. کودک B وارد میشود، کودک A بادر این مطلب می خوانید که:
پردازش حسی: پردازش حسی ، توانایی سیستم عصبی ما در پردازش و تفسیر اطلاعات محیطی است.این فرایند به ما اجازه یکپارچگی اطلاعات حسی و تطابق پاسخ ها بر اساس محیط و سپس موجب تسهیل زندگی معنا دار می شود. اهمیت پردازش حسی به میزانی است که 80% از کل سیستم عصبی در این زمینه پردازشدر این مطلب می خوانید که:
درمان یکپارچگی حسی در کودکان بیش فعال اختلال نقص توجه و بیش فعالی (Attention Deficit Hyper activity Disorder :ADHD) میزان شیوع اختلال نقص توجه و بیشفعالی بین 3 تا 6 درصد در کودکان دبستانی است. بیش فعالی ADHD میتواند یک عامل خطرناک مهم برای عملکردهای تحصیلی، تطابق روانی، و بیماریهای روانی در آینده باشد. نیمیدر این مطلب می خوانید که: